Va multumesc! Pentru nimic

13/12/2016
red-clown
Foto credit: Shutterstock

Recunosc, am facut prostia sa sper, cand au anuntat astia cea mai ridicata prezenta la vot in mediul urban inregistrata dupa 90. Am zis ca daca nu acum, atunci cand? Pentru ca dupa parerea mea, astea au fost cele mai importante alegeri, alea de acum 2 ani au fost nimic pe langa astea, la fel si cu localele. Un fas. Important era acum, am considerat asta un moment de cotitura, cu variante intre a continua ce am inceput taras-grapis sa facem mai bine si a face traditionalul stanga-imprejur. In ’90, la momentul t0, aveam 7 ani…acum nu mai am luxul sa astept sa va treziti voi.

Unora nu le-a placut de la bun inceput guvernul tehnocrat, ca nu e legitim, ales de bobor. Ca acum. Acum e bine, ne-am reintors pe fagasul cel bun. Unii s-au facut ca nu inteleg de ce Ciolos nu a intrat in vreunul din partidele care l-au sprijinit fatis. S-au facut ca nu inteleg ce e ala un tehnocrat si ca a procedat in singurul mod corect, pentru a ramane consecvent. Altfel, devenea om politic asumat si gata. Sigur ca avea nevoie de sprijin politic, ca tot politicul l-a pus premier si prima tura, nu? Ne facem ca nu pricepem asa, de amorul controversei? Aceiasi oameni au considerat ca acum era momentul oportun sa ii invete pe alti oameni ca si dreptul de a nu avea opinii e tot un drept democratic. Pentru asta tin sa le multumesc, am inteles ca era mai bine de mers la ikea, decat la vot. Asta imi aduce aminte de un anumit referendum, cand un anumit cetatean, pe atunci presedinte al tarii, indemna oamenii sa iasa la o teresa, la bere, mai bine decat la vot.

Iata, dorintele s-au indeplinit, pe marea majoritate nu i-au interesat alegerile si aud ca cica sa nu ne mai luam atata de ei, ca ce sa faca oamenii daca nu se simt reprezentati de nimeni? Altii argumenteaza ca indiferent pe cine votezi, nu scade factura la curent. Bun asa, nu? Ce mai e de adaugat? Eu va multumesc, si alora care n-ati votat, si alora care, ca formatori de opinie care sunteti voi formatori de opinie, ati indemnat lumea sa isi exercite dreptul democratic de a-i durea in cur. Asta asa, pentru o schimbare, ca pana acum toata suflarea a votat la fiecare scrutin de s-a spart. Sa mai stea si acasa, ca se formeaza cozi si babele nu pot sta mult in picioare. Multumesc, deci, pentru nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *