Sa vina sa va ia!

06/07/2018
ambulancia
Foto credit; Shutterstock

Suntem in 2018, anul domnului. In Bucuresti, capitala unei tari din UE. La doi pasi de centru, nu la vreo periferie, colt cu un ghetou.
La lasarea intunericului (Noapte buna, Bucuresti), un grup de cetateni aflati in libertate, cu drept de vot si tot ce le trebuie, au atacat mai ceva ca o haita de dingo o femeie. Femeia se afla intr-o masina de ambulanta, pe care scria Ambulanta literara. Detaliile astea deja nu mai conteaza. Cert e ca femeia a fost luata la omor de cetateni cu simt de raspundere, pentru ca…fura organele copilasilor…dada, asa este, sa mai repet fraza de la inceput, cu incadrarea spatiu-timp a acestei istorii? Sau sa repet ce ziceam ieri, ca NU NE MAI FACEM BINE? pe niciun plan, se pare. Va dati seama in ce hal de idiotizare ne aflam?

By the way, zvonurile astea retarde sunt vechi de secol trecut…nici macar fake news nu mai sunt ce-au fost…sunt reciclate si inapoi la imbecili date. Iata, in berceni a mai circulat o ambulanta din asta fatidica, probabil soferul o fi fost ars pe rug, cine stie – sursa aici.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *