Declinul gimnasticii continua

02/08/2017
snake
Foto credit: Stocksnap.io

Dar s-au gasit vinovatii! Asta e cel mai important, vinovatii au fost identificati, cu nume, prenume si profil complet de fb si acum stim ce avem de facut, iar eu vi-i voi prezenta imediat. Putintica rabdare doar.

Asa.

Putin context intai. Tocmai s-a incheiat FOTE. Nu radeti (oricum e de plans), inseamna Festivalul Olimpic al Tineretului European, care anul asta s-a desfasurat la Gyor, la fratii unguri. E cu de toate, nu doar cu gimnastica, dar noi acum despre asta vorbim. Bine, drept e ca intreaga delegatie romaneasca s-a intors cam trista, cu doar 8 medalii in total, si niciuna de aur.
Revenim totusi la oile noastre. Ei bine, am luat asadar 1 (una) medalie la gimnastica, de argint. La echipe ne-am clasat pe locul 10 (zece), imediat dupa…Georgia. La individual compus, locul 15. Asa, pe scurt.
Ei, si dupa aceste succese, unii dintre fanii cu state vechi au rabufnit. Fara jigniri si limbaj inadecvat, dar categoric si usturator. Nervoasa, dar cu motiv, si cu argumente. Dl Forminte foarte necajit, ca de unde atata ura. Ma bag si eu in seama si ii raspund ca atitudinea vine din rezultate. Si il intreb doar atat (citez din mine insami): dvs sunteti multumit? nu am primit niciun raspuns la aceasta intrebare simpla, dar pana a doua zi am primit in schimb ban :)).
Uite ce zice domnia-sa:

http://prntscr.com/g3copc

Adicatelea, cu ocazia asta mi-a raspuns si mie, pacat ca nu m-a mai lasat sa ma si bucur de concluzie, a trebuit sa aflam de la spioni infiltrati. Ca avem si din astia, domnule hamster, eu zic sa fiti cu bagare de seama ca lumea e rea…cel mai bine ii dati pe toti afara si ramaneti singur, in bula. Asa e cel mai sigur.
Altfel, da, normal, e bine ca s-au gasit vinovatii – rautatea din oameni, replicile acide, uite unde era radacina raului, care trebuia smulsa, mai intai din social media, macar. In treacat fie spus, prietena mea Alina, principala vipera cu corn in acest caz, s-a implicat de-a lungul timpul intr-o multime de actiuni de sprijinire a gimnasticii si a gimnastelor mici, de la strans fonduri, dotare cu palmiere, concepere si editare a unei reviste online dedicate, unica pe la noi, din cate stiu eu. Astia sunt oamenii – problema, carora trebuie sa le inchidem gura, sa le dam peste nas cand au opinii diferite si ne „strica imaginea” aia deja terfelita, dar ce mai conteaza?

Ce mi se pare cel mai trist e cum parintii sunt pur si simplu speriati, refuza sa ia parte la discutii oneste, deschise, sa spuna lucrurilor pe nume si nu in ultimul rand, se se revolte! Ca se revolta altii pentru copiii lor si ei nu. Ca unii parinti aleg sa plece din tara noastra si sa isi antreneze copiii in alte tari, cum ar fi Ungaria, de exemplu, ca urmare a altor succese notabile. Si totusi inca e liniste la lot…de ce, nu stiu.

2 thoughts on “Declinul gimnasticii continua

  1. Vaaai ce rusine sa iti displaca ceva ! Ce urat din partea Alinei ! Cred ca ii e foarte rusine ca are o parere diferita ! Iti zic eu ca nu mai iese din cauza de rusine ! ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *